No items found.

Tegnérgatan 39
111 61 Stockholm

Ventilation - Service - Underhåll - Installation

Plåt & Ventilationskonsult AB

Alltid med kunden i centrum.

Plåt  & Ventilationskonsult grundades i Västerås för över 30 år sedan. Fokus har alltid varit att leverera kvalitativt utförda jobb, god service och långsiktiga relationer. Detta har gjort att vi haft förmånen att jobba med många etablerade fastighetsägare genom åren och att vi fortfarande får göra det.

Idag är vi 3st i företaget och större delen av de projekt vi är involverade i hanterar vi själva. Skulle behov finnas av mer personal har vi upparbetade kontakter med god kompetens som vi då kan kalla in.

Jag som äger Plåt & Ventilationskonsult heter Pierre Bodin och tillsammans med mina 2 söner ser jag fram emot att hjälpa er med målbilden om ett bra samarbete.

Varför välja oss?

Punktliga

Vi vet att er tid är viktig, det är den för oss också. Vi är proffs och kommer i tid och håller den tidsram vi kommit överens om.

Kompetenta

Med över 30 år i branschen kan vi garantera att vi har både rätt kunskap och erfarenhet för att kunna garantera att vi vet vad vi sysslar med.

Service

Vi lever på referenser och med den vetskapen så vet våra kunder att vi kommer göra vårt yttersta för att leverera ett jobb över förväntan.

Personliga

I företaget har vi många och långa relationer med kunder som både är nöjda med de jobb vi utfört men också med vår personliga profil