No items found.

Tegnérgatan 39
111 61 stockholm

Plåt & Ventilationskonsult

Om oss

Företaget

Plåt & Ventilationskonsult AB är ett familjeföretag bestående av far och 2 söner. Vi etablerade företaget i Västerås men jobbar idag större delen av vår tid i Stockholm innerstad.

Vår Vision

Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och med en inställning om att vi aldrig är bättre än vårt senaste jobb håller vi uppe en god servicenivå och väl utförda jobb.

VD:n har ordet

Jag startade företaget då jag varit verksam inom branschen i hela mitt vuxna liv. 38 år senare kan jag se tillbaka på många goda relationer, fantastiska kunder och roliga projekt. Idag ser jag fram emot att se mina 2 söner växa inom bolaget.

Pierre Bodin, VD

Alltid med kunden i centrum.

Plåt  & Ventilationskonsult grundades i Västerås för över 30 år sedan. Fokus har alltid varit att leverera kvalitativt utförda jobb, god service och långsiktiga relationer. Detta har gjort att vi haft förmånen att jobba med många etablerade fastighetsägare genom åren och att vi fortfarande får göra det.

Idag är vi 3st i företaget och större delen av de projekt vi är involverade i hanterar vi själva. Skulle behov finnas av mer personal har vi upparbetade kontakter med god kompetens som vi då kan kalla in.

Jag som äger Plåt & Ventilationskonsult heter Pierre Bodin och tillsammans med mina 2 söner ser jag fram emot att hjälpa er med målbilden om ett bra samarbete.